Wednesday, March 17, 2010

Liha tarrendis


Nipp on selles, et vormi asemel on tühjad munakoored, kuhu on ühest otsast tehtud suurem auk. Sealt hakkad järjest munakoore sisse panema midagi rohelist (minul oli till), midagi kollast (mul mais), punast (paprika) ja tükeldatud liha. mina kasutasin kanaliha. Eelnevalt lase zelatiinil puljongis paisuda (kui keedad kana või liha, jäta puljong alles ja zelatiini kasutasin 1 tl 0,5 tassi puljongi kohta). Kui zelatiin on paisunud, vala vormidesse (vormideks meil munakoored) ja pane ööseks külmikusse tarretuma. Laual nägi selline liha tarrendis väga effektne.

2 comments:

  1. Aitäh, geagea, see mõte meeldis minule ka kui netis pilte nägin, kohe tekkis tahmine proovida. Ja näed, tuligi välja!

    ReplyDelete