Nii, maitsestasin liha nii: 1,5 kilo peale 1spl soola, musta pipart oma maitse järgi, 5 küüslaugu küünt, 1 tl suhkrut. Määrida liha maitseainetega ja panna ööseks külma. Sutsuahjus olid nad u 1 tund aga peab vaatama ja proovima vahepeal, kas on ikka valmis.
kas retsepti ja õpetust ka saab?
ReplyDeleteMaitsestasime ainult soola- ja pipraga. Ainuke tingimus on see, et peab suitsuahi olema.
ReplyDeletemul on suitsuahi olema.pidasingi silmas,et kui kaua ja kui kuuma suitsuga on vaja teha
ReplyDeleteNii, maitsestasin liha nii: 1,5 kilo peale 1spl soola, musta pipart oma maitse järgi, 5 küüslaugu küünt, 1 tl suhkrut. Määrida liha maitseainetega ja panna ööseks külma. Sutsuahjus olid nad u 1 tund aga peab vaatama ja proovima vahepeal, kas on ikka valmis.
ReplyDelete