Monday, February 15, 2010

Valge shokolaadiga maasikakook.


PÕHI:
250 g Digestive küpsiseid
75 g sulatatud võid
KATE:
400 g kohupiimapastat
300 g valget shokolaadi
200 ml 35% rõõska koort
külmutatud maasikad
- Murenda küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru lahtikäiva vormi põhja.
- Sulata valge shokolaad ja jäta jahtuma. Vahusta vahukoor. Sega vahukoore hulka kohupiim ja sulashokolaad.
- Pane koogi põhjale külmutatud maasikad ja kalla segu peale. Pane kook külmkappi, soovitavalt terveks ööks.
- Enne serveerimist võib kaunistada maasikatega, valge shokolaadi laastudega vms.
-

2 comments:

  1. Retsepti leidsin perefoorumist, inimese pärisnime ei tea, kui kasutajanime kirjutan ei ütle see vist midagi. Ise arvan, et ka tema pole retsepti autor. Sellel põhjusel ei oska kellegile konkreetselt viidata.

    ReplyDelete